
Ekranların sevilen gezi programı Dünyayı Geziyorum dünyanın farklı bölgelerini izleyicilerine sunmaya devam ediyor. Dünyayı Geziyorum bu bölüm izleyicilerini, Asya’nın renkli ada ülkesi Tayvan’ı keşfe çıkardı.
Özlem Tunca’nın keyifli sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum bu bölüm çoğunluğunu Çin halkının oluşturduğu ve geleneksel aborjin kültürünün hakim olduğu Tayvan’a götürdü. Özlem Tunca, Tayvan’ın başkenti Taipei’de ‘akıllı bina’ olarak inşa edilen depremlere ve fırtınalara dayanıklı dünyanın en yüksek ikinci binasından, şehrin eşsiz kuşbakışı manzarasını ekrana getirdi.
Dünyayı Geziyorum ekibi izleyenleri, doğasıyla görenleri hayran bırakan ve düzgün şehir altyapısıyla, bisikletle rahatlıkla gezilecek Tayvan’ın en büyük gölü Sun Moon’un kenarında bisikletturuna çıkardı. Bunun yanında Özlem Tunca, tropik ormanları, el değmemiş doğasıyla görenleri kendine hayran bırakacak teleferik yolculuğunu gösterirken, Aborjin kabilesinin yaşadığı ahşap evleri ekranlara taşıdı.
Dünyayı Geziyorum Tayvan’da!!! - Yorumlar
Yapılan Yorumlar

BENZER İÇERİKLERİlginizi çekebilecek diğer içerikler
Tayvan’dan Türkiye’ye Barış ve Dayanışma Köprüsü: Serkan Bayram’a “Küresel Yaşam Sevgisi Ödülü” Verildi 01 Ekim 2025
Türk Hava Yolları, İstanbul–Taypei Direkt Uçuşlarının 10. Yılını Muhteşem Bir Gala Yemeğiyle Kutladı 27 Haziran 2025






Tayvan’da yaşayan Türklerin Portalına Hoşgeldiniz. www.tayvan.org
Tayvan - Tüm Hakları Saklıdır




